PT TEAM

PT TEAM betyder att en grupp deltagare tränar tillsammans med samma fokus och mot liknande mål.
Ett TEAM får bestå av 4-6 personer som tränar tillsammans
under ett bestämt antal veckor, ett bestämt antal ggr i veckan.

TEAM är inte gruppträning utan varje deltagare får individuell hjälp inom ramen för Personlig Träning.

Tillsammans är vi starkare!
Häng med i ett TEAM, ta chansen att nå ditt mål och våga utmana dig!
Vi hjälper dig på vägen!

Scrolla ner och se aktuella TEAM som är på gång. Titta även på den whiteboard som står i foajén på StiL,
där kan man se vilka TEAM som är på gång och aktuell platstillgång.

Mer specifik information kring varje TEAM får du inför respektive start.

Vid intresse, kontakta receptionen eller skicka ett mejl till personligtraning@mittlivsstil.se


 

PT TEAM - Gymskolan

Detta är PT-TEAMET för dig som är sugen på att komma igång med styrketräning men som känner dig osäker på gymmet på grund av att du inte vet vad eller hur du ska göra.

Bakgrund
Att alla mår bra av att träna är känt sedan länge, likaså att styrketräning gör att du blir starkare. Att bli starkare underlättar inte bara vardagen utan det är även ett effektivt sätt att avlasta dina leder, vilket i förlängningen kan göra att risken för överbelastningsskador minskar.
Upplägg
Vid varje tillfälle så går vi tillsammans igenom dagens övningar och utrustning och ni får information om syftet med övningen, hur övningen ska genomföras, viktiga fokuspunkter att tänka på samt vilka inställningar som gäller för just dig när vi använder oss av maskiner.

Vid varje tillfälle kommer vi givetvis även att träna så att du får en känsla för vad du gör och vart i kroppen du ska känna effekten av den specifika övningen.

Efter genomförd period på fem veckor så kommer du att ha övningar och ett program för vardera överkroppen, underkroppen och helkropp. Förutom själva programmen så kommer du att känna dig säkrare i gymmet och du kommer att kunna variera din träning i större utsträckning. Fördelarna med ett styrkeprogram som du kan träna när du vill är att du i sommar inte behöver passa tider för till exempel gruppträning. Du kan helt enkelt träna när du är klar med att njuta av strandhäng och solsken, med följden att din träning hålls kontinuerlig även under den årstid då många av oss kanske lägger den viktiga träningen på hyllan.

Antal tillfällen
5 tillfällen på 60 minuter

Antal personer
4 - 6

Mål
Att bli tillräckligt säker på vad och hur du ska göra när du kommer till gymmet så att du obehindrat kan styrketräna.

PT TEAM – Strong woman

Är du kvinna, vill bli starkare och utveckla tekniken i basövningar? Då är Strong Woman det perfekta teamet för dig.

Bakgrund
Styrketräning är en viktig aspekt för hälsan i stort. Allt fler kvinnor söker sig till och efterfrågar styrketräning i gymmet och vill bli starka, vilket vi uppmuntrar! För att stärka kunskapen, motivationen och tryggheten till att genomföra den typen av träning har vi skapat Strong Woman.

Upplägg
Genom att delta i Strong Woman får du grundläggande och noggrann genomgång av teknik i basövningar i form av benböj, marklyft, bänkpress samt axelpress. Du får hård och säker träning med en personlig tränare, med hjälp av din personliga tränare ges möjlighet för olika nivåer. Det vill säga, det passar både dig som saknar erfarenhet och även dig som har erfarenhet men vill utvecklas. Redskapen vi använder är kettlebell och skivstång, detta är individuellt och baserat på tidigare erfarenheter.

Antal veckor
8 veckor

Antal personer
4 - 6

Mål
Bli starkare samt skapa kunskap och trygghet i basövningar som benböj, marklyft, bänkpress samt axelpress.

 


 

PT TEAM – Viktresan

Med fokus på träning och kost är målet att gå ner i vikt tillsammans.

Bakgrund
Vill du ha hjälp med att komma igång med träningen i en mindre grupp, där vi peppar och stöttar varandra i 8 veckor. Det går lättare att vara motiverad när man är flera som har samma mål.

Upplägg*
PT team är en liten grupp  på fyra till sex personer som tillsammans med en PT har ett gemensamt mål med sin träning. Perioden börjar och slutar med en invägning och mätning som utförs av den personliga tränaren. Under träningsperioden så kommer vi att träna varierat  för att hitta lusten till träningen och förmågan att utmana dig själv igen.
*Med reservation för ändringar beroende på gruppens sammansättning.
Antal veckor
8 veckor
Antal deltagare
4 - 6
Mål
Gå ner i vikt och byta fett mot muskler och hitta träningsglädjen igen.


För mer information kring priser och personlig träning:

KLICKA HÄR


 

Dela på Facebook