PT Smallgroups

Terminens smallgroups är här!

Scrolla ner och se vilka vi erbjuder.

Inför uppstart av varje smallgroup behöver vi din intresseanmälan. Intresseanmälan är inte bindande, men det är nödvändigt för att se hur intresset är och när tillräckligt många är anmälda startar vi upp en grupp.

Mer specifik information kring varje smallgroup får du inför respektive start, alternativt att du mejlar oss.

För att göra en intresseanmälan, följ länken

INTRESSEANMÄLAN


 

PT smallgroup – Löpning

Löpning för nybörjare

Det här är en Smallgroup som passar dig som vill komma igång med löpningen. Fokus ligger på löpteknik för att stärka de strukturer och muskler som vi belastar i löpningen. Löpskolning och löpteknik blandas upp med löpning eftersom detta behövs för öka uthålligheten, men även för att kroppen i stort ska vänja sig vid löpning.

Boka in dig på Smallgroupen här.

PT smallgroup – Löpning

Medeldistans - Från joggare till löpare

Passar dig som har viss vana av löpning men som känner att det finns utvecklingspotential både i löpteknik, uthållighet och hastighet.

Löpteknik och löpskolning ingår för att bibehålla styrkan i de involverade strukturerna. En betydligt större del av träningen ägnas dock åt löpning för att du ska vänja kroppen vid en högre fart som du orkar hålla under en längre tid. Målet är att förbättra din tid på sträckor upp till 10km.

Boka in dig på Smallgroupen här.


 

PT smallgroup – Löpning

Långdistans - Träna för sträckor över 10km eller ett OCR-lopp

En smallgroup för den erfarne löparen som sprungit under en längre tid och som kanske även ställt upp i ett eller flera tävlingslopp.

Fokuset ligger framför allt på löpningens olika sätt att träna på och mindre energi läggs på löpskolning. Syftet för deltagarna är att få en inblick i de olika momenten som ingår i löpning för att bibehålla löpsteg under längre distanser, samt träna upp uthållighet och snabbhet. Om målet är att kunna ställa upp i ett OCR-lopp bör man förbättra sin tid på milen och då är denna smallgroup perfekt.

Boka in dig på Smallgroupen här.

PT smallgroup - Kettlebell

Fungerar lika bra för nybörjare som för den erfarne tränaren.
Vi arbetar med ett urval av fitnessövningar och variationer för roligare kettlebellträning, grundläggande övningar för kettlebell sporten och ser på skillnaden mellan kettlebell för styrka kontra kondition.
Du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig kunskapen. Vi lär dig från grunden hur du hanterar redskapet, korrigerar din rörelse och optimerar utkomsten av varje repetition.

Boka in dig på Smallgroupen här.


 

PT smallgroup – Tyngdlyftning

Redo att lära dig tyngdlyftning på riktigt? Vi arbetar genomgående med teknik, kroppskännedom, hållning, muskelaktivering, rörelsemönster och slutposition.
För att underlätta inlärningen av ryck och stöt så kommer vi förutom skivstänger även att använda oss av bland annat kvastskaft.
Vi lär dig från grunden, korrigerar din rörelse och bli inte förvånad om du får ett par rörlighetsövningar med dig hem att träna på.

Boka in dig på Smallgroupen här.

PT smallgroup - Kom igång

Är du redo att förändra din livsstil en gång för alla?
Då är detta en Smallgroup för dig!
I denna 70 dagars utmaning träffas vi med regelbundna intervaller och kombinerar högintensiv träning med förståelse och kunskap om vikten av lågintensiv träning för återhämtning, samt styrketräning för att öka, eller bibehålla muskelmassan.
Till denna Smallgroup har StiL´s personliga tränare, Frej och Camilla flätat samman de komponenter som de har funnit viktiga för att ta sina klienter till framgång.

Boka in dig på Smallgroupen här.


 

Dela på Facebook