Erbjudande Seniorträning

ERBJUDANDE TILL DIG SOM ÄR 60+

Vi på StiL bjuder härmed in dig till en 2 veckor lång kostnadsfri prova-på-träning för att presentera vårt skräddarsydda träningskoncept för seniorer. Med detta koncept vill vi visa alla goda möjligheter och positiva effekter som kommer med träning.

Hur fungerar det?

  • Kom in till receptionen när det passar dig för att starta upp din prova-på-period, ta med er träningskläder och vattenflaska och kom på ett pass eller börja mjukt med en rundvandring av våra lokaler. Om du vill få en visad tur i vår anläggning så har vi varje fredag kl 09.30 en grupp-rundvandring tillsammans med oss instruktörer.
  • För att ta del av två veckor fri träning behöver du erlägga en depositionsavgift på 99:- för inpasseringskortet. Därefter är det bara att träna på.
  • Du har möjlighet att få en utförlig instruktion av Milon, cirkelträningssystem där du tränar hela kroppen i våra smarta maskiner. Boka tid gör du i receptionen.
  • Du har möjlighet till våra anpassade seniorpass 6 gånger/vecka. Alla pass är ledda av utbildade instruktörer där du får den hjälp du behöver för att sätta din egen nivå på träningen.

o   Måndagar: 10:30 - Senior Cykel*

o   Tisdagar: 9:45 - Cirkelträning*

o   Tisdagar: 11:00 - Mediyoga

o   Onsdagar: 11:00 - Qigong

o   Torsdagar: 14:00 - Senior Power*

o   Fredagar: 10:30 - Cirkelträning*

*Vi bjuder vi på kaffe efter passen!


Läs mer om gruppträningen och de olika passen >>HÄR<<

60+ är det enda kriteriet som du behöver uppfylla för att ta del av erbjudandet, inga förkunskapskrav utan kom som du är. Det är just denna fas i livet som den fysiska träningen har absolut störst effekt på livskvaliteten och du kommer att märka av effekterna påtagligt inom mycket kort tid.

Och kom ihåg, det är aldrig för sent att börja träna, men det är alltid för tidigt att sluta...


Fyll i formuläret nedan om du är intresserad eller vill få mer information. 
(OBS! Anmälan är inte bindande)

Ja tack, jag är intresserad av StiL:s seniorkoncept!

Dela på Facebook