Samarbeta med Alpina

Vill ditt företag samarbeta med Alpina?

StiL Alpina är en sektion under studentidrotten i Luleå - Mitt Livs StiL - vars syfte är att anordna skidresor till förmånliga priser. Vi brinner för utförsåkning och arbetet med verksamheten sker ideellt vid sidan av studierna på Luleå tekniska Universitet. Vår främsta målgrupp är studenter vid LTU och varje år följer drygt 800 resenärer med på våra resor. 

Som företag har ni möjlighet att vara med i våran skidkatalog som innehåller information om våra resor för året, repotage, intervjuver och allmänna utförsåkningstips med mera. Katalogen erbjuder Er som företag en unik möjlighet att visa upp Er verksamhet då den innehåller plats för annonser. Katalogen kan ni bläddra i digitalt under fliken "Alpinakatalogen".
Ni har även möjlighet att ha erat företag på plats under våran skidåkningsmässa Skidyran som vi har i början av skidsäsongen (november/december) varje år.

Här har ni som företag chansen att möta studenter. Vid en monterplats på mässan får Ni under några intensiva timmar direktkontakt med tusentals studenter som är på plats för att bättra på sin utrustning, mingla med glada människor och företag eller köpa sig en plats till säsongens skidresor. 

Nytt för i år är att vi också söker samarbetspartners för bloggar vi kommer släppa med material från resor och event. 

Givetvis är vi i Alpina även öppna för andra förslag av samarbete mellan erat företag och oss. 

Vill ni veta mer eller har ni några frågor,

Kontakta:
Daniel Myhr och Axel Widén
Företagskontakt
alpina@mittlivsstil.se

Dela på Facebook