Film- och fototävling

FINNS DET NÅGOT BÄTTRE SÄTT ATT MINNAS OCH DRÖMMA SIG TILLBAKA TILL VINTERNS FANTASTISKA STUNDER ÄN GENOM BILDER OCH FILMER? 

Varje år hålls Alpinas tävling för den film- och fotointresserade. Vare sig du är på afterskin, i backen eller med renarna i skogen, ta en bild eller klipp ihop så har du chansen att vinna! Reglerna är enkla; bästa bild eller film på årets tema vinner! Varje tävlande får skicka in så många bilder eller filmer de vill. Alpina förbehåller sig rätten att använda inskickat material i andra sammanhang. Skicka in ditt bidrag till: alpina@mittlivsstil.se, skriv fotobidrag eller filmbidrag i ämnesraden.

 

 

19/20

Äntligen är det dags för årets foto- och filmtävling! I år är det fokus på film och temat för filmtävlingen säsongen 19/20 är: One Line. Tanken med temat är att du eller någon av dina vänner ska filma ett helt åk. Spelar ingen roll om det är filmat bakifrån, framifrån, från hjälmen eller från luften - ett helt åk är det som gäller. Så fram med kameran och gör den bästa line du kan.


Nedan följer tidigare års vinnare:

18/19

Tema: "Bästa svängen" i sann Sällskapsresan-anda.

1:a Nicole Lejdeby

2:a Erik Dahlén

3:a Wilhelm Leijonhufvud


17/18

Tema: Jerry på bild och ös på film. 

1:a Joakim Linde

2:a Robert Salomonsson


16/17

Tema: Gemenskap.

1:a Emil Sund
@SundPhotography

2:a Anders From

3:a Petter Abrahamsson


15/16

1:a Emil Sund
@SundPhotography

2:a Viktor Medén

3:a Viktor Medén

Dela på Facebook