Jonas Abrahamsson

Jonas Abrahamsson

Verksamhetschef på StiL sedan drygt två år tillbaka nu, hur är känslan?

- Fortfarande superskoj, vilken härlig stämning bland personal och medlemmar. Känns verkligen som att vi är på väg åt rätt håll på alla plan. StiL som förening är som sagt komplex med många olika delar under sina vingar t ex gymmet, gruppträningen, alla sektioner, massage, fysioterapi m.m. Och inte att förglömma våra evenemang (Stadsmaran, Vårruset och årets nyhet - Stafesten).

Hur ser din egen träning ut?

- Jag gillar upplevelseträning. Att vara ute i naturen, helst i bergen, och röra mig med lätt ryggsäck. Antingen på sommaren med löparskor eller på vintern med skidor. För att få pepp och utmaning brukar jag anmäla mig till ett par tävlingar. På StiL älskar jag vår gruppträning och där har jag flera favoriter bl a Cardio Cross, Soma Move, AMT m fl.

Vad är på gång inom StiL närmaste tiden?

- Vi jobbar vidare med vår fantastiska punktlista (åtgärdspaket efter NKI enkät varje vår), ska försöka bli lite mer synlig bland Luleåborna (dvs få ut budskapet att alla kan träna på StiL), fortsätta renovera och fräscha upp lokalen generellt, byta ut maskinparken pö om pö osv osv. Finns mycket att göra vilket är superskoj och utmanande.

Dela på Facebook