Till nyhetsarkivet
2017-08-28

Har du kollegor som behöver hjälp med att komma igång?


PT TEAM passar er som vill träna, 4-6 personer, tillsammans med en personlig tränare. Träna med dina kollegor, vänner eller familjemedlemmar till ett billigare pris, men fortfarande med alla fördelar det innebär att ha en personlig tränare. Ni stöttar varandra under och mellan passen och våra personliga tränare hjälper er med ett gemensamt program, övningar, träningsteknik och en träningsstruktur som passar er. För mer info kontakta receptionen eller titta in på hemsidan.

PT TEAM passar er som vill träna fyra till sex stycken tillsammans med en personlig tränare. Samla ihop kompisgänget, kollegorna eller familjen och sikta mot nya mål tillsammans. Ni tränar i grupp, men får samtidigt individuell återkoppling och hjälp från våra personliga tränare. Eftersom ni blir fler som tränar samtidigt så kan vi erbjuda er ett billigare pris än om ni tränar med en personlig tränare individuellt.

PT TEAM är perfekt för dig som vill:

  • Komma igång eller utveckla din träning tillsammans med nära och kära.
  • Förbereda er för en särskild prestation eller tävling ex Toughest, Tuffa timmen, Stadsmaran, Vasaloppet.
    Sportspecifik träning, GMU.
  • Träna under eller efter graviditet med din partner eller mammagruppen.
  • Teknikträning i kondition ex löpskola eller styrka ex styrkelyft eller tyngdlyftning.
  • Viktminskning eller viktuppgång.  

Tillsammans hämtar vi inspiration och motivation och kämpar tillsammans!

Vi strävar efter att tillsammans med våra klienter skapa en hållbar balans mellan träning, kost och vardagsliv. När vi bygger våra programupplägg så utgår vi alltid från era egna förutsättningar, individuell form och idrottsbakgrund vilket gör att träningen passar alla därför får vi även långsiktiga och hållbara resultat i träningen.

Personlig träning

Dela på Facebook