Till nyhetsarkivet
2017-10-12

Komma igång eller få en ny-start i din träning?


Oavsett om det handlar om att ta upp din träning på nytt, få en kickstart eller skapa en hållbar livsstil så finns våra personliga tränare vid din sida från startlinje till mållinje. För mer info kontakta receptionen eller titta in på hemsidan.

Ibland är vi behov av det där lilla extra för att komma vidare eller för att sätta igång. Personlig träning riktar sig till alla människor, gammal som ung, oavsett om du aldrig tränat förr eller tränar massor men stannat av i din träning.

Det är aldrig för sent att börja träna, tonåring eller pensionär, att lära sig säker teknik i unga år eller att leva ett långt hälsosamt liv, vi har alla olika mål med vår träning.

 

Vi hjälper dig att:

  • Strukturera din träning över veckan och få en rutin i vardagen.
  • Komma igång med träningen och dela upp träningen för att nå dina mål.
  • Lägga upp ett träningsprogram som passar dig utefter dina behov och dina mål.
  • Lära dig varför det är viktigt att träna och på ett säkert och effektivt sätt.
  • Hitta olika träningsformer (Kroppsvikt, Junglegym, Kettlebell, Styrketräning, Löpning mfl) för att du ska hitta rätt så att träningen blir både effektiv och rolig.

 

Våra personliga tränare jobbar alltid med helheten för att du ska få bästa möjliga resultat, allt är av vikt - träningen, kosten och motivationen. Kosten ger dig energi till träningen, återhämtning efter träningen samt energi över dagen. Rätt näringsintag ger även mycket effektivare träningspass och mer ork oavsett om det handlar om ork på arbete, i idrotten eller tiden med barnbarnen.

Det är inte alltid lätt att åstadkomma det där lilla extra på egen hand.
Våra personliga tränare finns alltid tillgängliga för dig och lägger fokus på att motivera, inspirera och ge energi till rörelseglädje så att du utvecklar dig i din träning hos oss. Tillsammans kommer vi fram till en kost och en träningsform som passar för just dig.

Personlig Träning

Dela på Facebook