Till nyhetsarkivet
2017-10-17

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig?


Boka en kostnadsfri konsultation där du får möjlighet att ställa frågor, prata målsättning och se vilka möjligheter som finns. Det är helt gratis och tar ca 30 minuter. För mer info kontakta receptionen eller titta in på hemsidan.

Ju mer våra personliga tränare vet om dig, desto bättre träningsupplägg/träningsprogram och kostupplägg kan vi skräddarsy och arbeta fram. Redan där är du ett steg närmare dina mål.

Under detta första möte genomförs en livsstilsprofil för att våra personliga tränare ska få en så bra bild som möjligt av din träningsbakgrund, dina mål och hur din livsstil ser ut. Här får du möjlighet att klargöra dina målsättningar och få dem att bli till dina egna och därmed något som du brinner för att uppnå.

Utifrån konsultationen och dina mål kommer du och din personliga tränare överens om hur många gånger och hur länge ni kommer träna tillsammans.

Vi hjälper dig med att förbättra hållningen, öka balansen, gå upp eller ner i vikt, använda korrekt teknik, hålla dig skadefri, lära dig att äta och träna rätt och tillsammans följer vi upp träningen för att du ska känna att du är på väg åt det håll du vill och förväntar dig.

 5 fördelar med personlig träning

ü  Skräddarsydda strategier som är anpassade för dig personligen och kvitto på att ditt slit och svett ger resultat.

ü  Konkreta mål, med lika konkreta delmål, vilket skapar realistiska förväntningar med en variation i träningen.

ü  Undvik misstag och vara säker på att du tränar effektivt och säkert samtidigt som du håller träningen intressant och rolig.

ü  En personlig tränare ger dig en anledning att dyka upp. När du inte har några antaganden, eller någon annan att svika än dig själv, är det lättare att strunta i att träna.

ü  När du saknar motivation hjälper vi dig att pusha dig utanför trygghetszonen. Mer vikt, fler reps, nya rörelser eller vila mindre, du får bättre resultat av någon som hjälper dig att fortsätta kämpa. Även när du vill ge upp och inte orkar.

 Få hjälp att nå dina mål idag!

 Personlig Träning

Dela på Facebook